Welkom bij CLOUDFORYOU support

CLOUDFORYOU Support ticketing systeem

Zoals je van ons gewend bent geeft CLOUDFORYOU prima support op cloud diensten. Vanwege de constante groei van onze activiteiten gebruiken we een speciaal systeem om onze support werkzaamheden te ondersteunen. Dat systeem is Zendesk.

Ons eigen ticketing systeem 24x7 live en gratis toegankelijk voor iedereen met een abonnement op service niveau plus of compleet.

Er zijn meerdere manieren om een support aanvraag in te dienen:

Stuur je vraag in een e-mailbericht aan support@cloudforyou.nl, stuur een tweet aan @CLOUDFORYOU of gebruik onze support site. Daar kan je inloggen of meteen een aanvraag indienen.

Wij reageren super snel op support aanvragen. Door ons ticketing systeem zijn we in staat je snel en goed van dienst te zijn. Onze behandelaars (agents) zitten klaar om je te helpen. Zij helpen je snel en deskundig aan antwoorden.

Deze knowledgebase is gevuld met nuttige informatie over het beginnen, instellengebruiken of beheren van cloud diensten. De knowledgebase is toegankelijk voor iedereen.

Informatie over beginnen is publiek toegankelijk. Meer informatie en instructie is alleen toegankelijk na registratie, hiervoor moet je eerst inloggen. Klik op de link en vul je e-mail en wachtwoord in en druk op Aanmelden.

Heb je nog geen inloggegevens bij CLOUDFORYOU support registreer dan jezelf eenmalig. Klik op de link en druk vervolgens op Registreren linksonder bij Nieuw bij CLOUDFORYOU Support?

Tip: Ben je een Office 365 gebruiker dan kun je je eenvoudig aanmelden met Office 365 inloggegevens. Gebruik de knop Aanmelden bij Microsoft

We helpen je graag.

CLOUDFORYOU is een 100% dochteronderneming van Breinwave.

Laat je feedback of ideeën hier achter. We zijn benieuwd naar je mening.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk